Team Langebaan - Lièn van Dasselaar

van Dasselaar

Lièn van Dasselaar

Geboortedatum
04 jan 2004
Team
Langebaan

Mijn naam is Lièn van Dasselaar. Ik kom uit Nijkerk, ben 17 jaar en doe aan langebaanschaatsen. Afgelopen seizoen heb ik me bij Stokvisdennen aangesloten waar ik met veel plezier getraind heb.

Vanaf 2021 zal ik gaan trainen met KNSB Talent Team Midden-Oost, daar heb ik echt heel veel zin in. Ik ben heel benieuwd hoever ik kan komen en ik denk dat dit de juiste plek is om daarachter te komen. Bij het KNSB Talent Team zal ik vaker gaan trainen dan ik tot nu toe deed en daar kijk ik eigenlijk gewoon erg naar uit. Mijn favoriete afstand is denk ik de 1500m, maar eigenlijk vind ik bijna alle afstanden wel leuk.

Club: Stokvisdennen Dalfsen

Bekijk onze Nieuwsberichten

Prachtige impressie van het gezamenlijke trainingskamp shorttrack en langebaan

Prachtige impressie van het gezamenlijke trainingskamp shorttrack en langebaan
Langebaan en shorttrack samen het ijs op!

Langebaan en shorttrack samen het ijs op!

Mei 2021, het Utrechtse shorttrack ijs ligt er mooi strak bij, tijd om er optimaal gebruik van te maken. Onder het motto: "Samen word je beter" hebben de teams van KTT Midden Oost langebaan en shorttrack deze week gezamenlijk een trainingskamp afgewerkt. Vanuit huis kwamen de sporters elke ochtend naar de baan om samen het ijs op te gaan. Voor een deel van de groep een thuis gevoel, voor een deel van de groep wel een heel klein baantje met veel bochten. Maar voor iedereen weer de eerste keer op schaatsen na een verdiende rustperiode. In een goede sfeer is er hard gewerkt en veel geleerd. Op naar meer!! Foto's: Isa Groenewoud

Ochtendtraining in Enschede

Ochtendtraining in Enschede

Op 8 december kon er nog geschaatst worden in Enschede