Team Begeleiders - Niels Loos

Loos

Niels Loos

Geboortedatum
17 aug 2000
Team
Begeleiders

k ben Niels Loos, binnen het KTT beter bekend als Nelis, en ik ben assistent trainer-coach bij het KTT Shorttrack Midden-Oost. Ik ben in november 2019 als stagiair bij de ploeg gekomen en ben na mijn stage doorgegaan als trainer. Ik houd mij binnen het KTT Shorttrack bezig met data analyse, testen en meten. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor de video-analyse en eventuele combinatie met langebaanschaatsen vanuit ons team.

Naast mijn werk bij het KTT zit ik in mijn vierde jaar van mijn studie tot eerste graads docent Lichamelijke Opvoeding. Als het goed is heb ik in Juli 2021 mijn diploma hiervoor behaald en kan ik na de zomer zowel in de gymzaal als op het ijs voor de groep staan. Ik ben ook nog clubtrainer bij de Schaatsvereniging Utrecht binnen de sectie langebaan wedstrijdjeugd.

Wanneer ik niet aan het werk ben vind ik het leuk om zelf nog te sporten waarbij ik actief langebaanschaatser ben. Hier wil ik ieder jaar weer kijken wat er nog in zit en hoever ik mijzelf, binnen de mogelijkheden die ik heb, kan uitdagen. Helaas heb ik nooit op het hoogste niveau mee kunnen rijden op bijvoorbeeld NK Junioren maar ik ben toch blij met wat ik tot nu toe heb laten zien.

Ik ben enorm benieuwd wat wij komend seizoen met het KTT Midden-Oost kunnen laten zien en hoe de sporters en ik als trainer ontwikkelen.